Derfor bør du bruke bambus undertøy

Det er ikke lenger bare pandabjørner som elsker bambus. Her i Danmark har vi også blitt gale etter bambus og de mange gode egenskapene som følger med. Klesprodusenter begynner å se fordelen med å lage klær i bambus over bomull, og med veldig god grunn. Materialet er mye mykere, billigere og enda mer miljøvennlig enn andre materialer.

Derfor elsker vi bambus

Bambus er den nye superplanten for både møbler og klesproduksjon. Planten trenger ikke å sprøytes eller vannes for å vokse, og den vokser til og med raskere enn mange andre planter. Derfor er det en ekstremt miljøvennlig plante, som også er lett å høste.

Klærne du får ut av bambustekstiler er silkemyke, svetteabsorberende og allergivennlige. Derfor er det mange som har begynt å kjøpe for eksempel undertøy laget av bambus.

Derfor er materialet perfekt for undertøy

Det er nesten umulig å ikke svette i undertøyet i løpet av dagen. Undertøyet ditt sitter nærmest huden inne i klærne, og her kan huden ha pustevansker. Stoffer som bomull beholder fuktighet i stedet for å transportere den, og derfor kan undertøyet vårt føles klamt, vått og lukte vondt.

Derfor velger mange nå å bytte ut undertøyet med bambusundertøy. Undertøyet er svetteabsorberende, lukter mindre og føles samtidig silkemykt mot huden. Det er viktig at våre indre lag med klær er behagelige å ha på seg over lang tid. Et par underbukser som blir svette og sitter og irriterer deg, blir fort lei av å ha på deg.

Mange fordeler med bambus klær

Bambus klær har mange fantastiske egenskaper i tillegg til å være miljøvennlig. Du vil raskt oppleve en verden av forskjell når du bruker undertøy laget av bambus. Materialet fester seg ikke til huden på samme måte som bomull kan gjøre, fordi materialet er helt antistatisk.

Bambusklær er også krøllfrie og trenger derfor ikke strykes. Det er kanskje ikke så viktig når det gjelder undertøyet ditt, men det er en god egenskap hvis du for eksempel også vil ha bambukläder som skjorter, bukser eller kjoler. I tillegg trenger du ikke å vaske bambusklærne dine på mer enn 30 grader for at de skal være ordentlig rene. 

Bambus er faktisk også temperaturregulerende. Det vil si at det kjøler ned kroppen din når det er varmt, men samtidig holder deg varm hvis været begynner å bli kjølig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *