Få inspirasjon til dine kreative sysler

Det er jo ingen tvil om at internett har gjort alt mye enklere når det kommer til å være kreativ. Samtidig har det gjort det ganske mye vanskeligere også, fordi man får se alle andres kreative ideer. Dette gjør at man kan bli litt presset i hva man faktisk har lyst til å lage. Så hvordan kan du finne inspirasjon til dine kreative sysler uten å bli overveldet?

Finn kreative sjeler du liker

Noe som er det aller lureste, er å finne kreative folk du liker. Dette gjør at du kan få kreative ideer fra dem. Hvis du for eksempel liker folk som strikker, så er det bare å følge dem på Instagram. Kanskje de kan gi deg ideer som du ikke har tenkt på før?

Det er jo sånn at øvelse gjør mester, så jo mer du holder på med din valgte aktivitet, jo bedre vil du bli. Man blir ikke verdensmester i å strikke av å se på bilder eller lese oppskrifter, man må faktisk gjøre det selv. Det å være kreativ er litt som å trene, man må gjøre det konsistent for å oppnå resultater. Derfor anbefaler vi deg også at du tar bilder av det du lager, slik at du kan se at du blir bedre og bedre.

Vil du finne deg en aktivitet?

Hvis du er usikker på hva slags aktivitet du har lyst til å begynne med, så er det bare å finne idéer til kreative prosjekter på nett. Da vil du fort finne ut om det er en aktivitet du har lyst til å begynne med eller ikke. Kanskje du alltid har hatt lyst til å begynne å male, men når du begynner, så liker du det ikke i det hele tatt. Da kan det være lurt å prøve det før du investerer i masse materiale. Kanskje du ikke har tenkt at det å hekle er noe for deg, men når du prøver så finner du ut at du er virkelig god på det? Det er jo mange muligheter, det lønner seg bare for deg å være åpen for dem. Det å virkelig prøve seg fram i det kreative landskapet gjør at du garantert kommer til å finne noe som passer for deg, det er sikkert. Kanskje du er flinkere til å ta bilder enn det du tror? Hvorfor ikke bare prøve det da vel? Det kan da ikke skade!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *