Nedbetaling av gjeld

Noe av det aller beste du kan gjøre for din egen skyld, er å betale ned gjeld. Hvorfor? I denne artikkelen skal vi gi deg mer informasjon om hvorfor nedbetaling av gjeld er en av de aller beste sparemetodene som finnes der ute. Du vil absolutt ikke tro hvor mye penger det er å spare.

Nedbetaling av gjeld

Ta deg en kveld, sett deg ned og få oversikt over gjelda di. Du kan gjerne se på et par episoder med Luksusfellen for inspirasjon. Der ser du at det er mange som sparer penger, men de betaler ikke ned på gjelda si. Hvorfor gjør de dette? Det er det store spørsmålet. Det kan være fordi de ikke skjønner at på gjelda så må de betale rente. Denne renta kan være alt fra noen få prosent, til flere hundre prosent. Dette gjør at man ofte må betale penger man ikke en gang skylder, men man må betale renters rente. Det er derfor det er lurt å finne ut av hva slags lån man har og hvor mye man betaler på dem. Når du har fått oversikten over dem og hvor mye du har i lån, så kan det være en lur idé å låne 100 000 kr for å betale ned disse lånene. Dette betyr at du kun vil ha ett lån å forholde deg til.

Hvorfor sparer du penger på å betale ned lån?

Måten du sparer penger på ved å betale ned lån, er at du slipper å betale rente. Det er rett og slett en utrolig bra måte å spare på. Noe vi anbefaler deg å prøve, er å finne et av lånene du har, finne renta og deretter se hvor mye du betaler i renter hvert eneste år. Dette er penger du kunne ha sluppet å betale om du bare hadde betalt ned på lånet.

Grunnen til at du sparer penger på å betale ned på lån, er rett og slett fordi du ikke betaler inn mer penger. Dette er penger du mest sannsynlig kan ha svært godt av, enten å spare i fond eller å spare til andre spennende ting. Uansett hva du gjør, så synes vi det å betale ned lån så fort som bare svint er noe av det aller beste du kan gjøre. Det er en måte å spare på som kommer til å gjøre godt både for lommeboka og for selvfølelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *