Bli sett med klistremerker

Alle firma og foretak trenger å bli sett, og det er ikke alltid du trenger å legge mye penger i reklame for å oppnå god markedsføring. Ofte handler det rett og slett om å bli sett av de rette personene, altså de som har bruk for varene eller tjenestene dine. Da trenger du bare å opplyse dem om at du finnes, og hvordan de kan komme i kontakt med deg. Klistremerker er faktisk en perfekt og rimelig markedsføring.

Hvordan bruker jeg klistremerker?

Du kan plassere klistremerker i vinduene dine, eller for eksempel på firmabilen. Hvis noen går forbi, vil de se klistremerkene i vinduet. Og hvis noen ser en bil fra firmaet, vil de vite hvilket firma bilen tilhører. Dette kan ha større betydning enn du tror. La oss si at du for eksempel er en maler, eller eventuelt en gartner, for den saks skyld. Du jobber på et prosjekt, og folk går forbi og ser jobben du gjør. Sannsynligvis synes de at du er flink, og har lyst til å ansette deg. Da vil et klistremerke på firmabilen fortelle dem hvem du er og hvordan de kan kontakte deg.

Klistremerker kan også plasseres ut som reklame på stolper eller vegger for å øke eksponeringen din. Du bør selvsagt plassere klistremerker på produktene du selger, slik at det er synlig for alle hvem som har levert varene. Jo flere steder navnet ditt er synlig, desto større sjanse er det for at noen legger merke til deg. Klistremerker er dessuten en veldig rimelig måte å reklamere på, så du kan til og med gi bort gratis klistremerker til kundene dine.

Hvordan bestiller jeg klistremerker?

Den enkleste måten å bruke klistremerker til reklame, er gjennom å få dem trykket opp. Heldigvis er dette enkelt, ettersom du kan bestille klistremerker på nettet, og tilpasse dem til dine behov. Velg skrift og design, tilpass klistremerkenes form og størrelse etter behov, og bestill deretter akkurat så mange du trenger. Hos Foliekniven.no kan du bestille fra ett klistremerke og oppover. Det blir billigere per merke dersom du bestiller mange samtidig. Klistremerkene har god kvalitet og lang holdbarhet, og du kan velge ulike kvaliteter. Noen av merkene kan vare i 8 år, og passer for eksempel bra på firmabiler. Leveringstiden er rask, slik at du fort kommer i gang med å bruke klistremerkene dine.

Store og små

Store klistremerker egner seg best til vinduer og biler, og disse trenger du kanskje ikke så mange av. Men bestill gjerne mange små som kan klistres på varer, eller gis bort til kundene. Legg dem fram på disken og del dem ut, eller send dem med i pakker, dersom du sender varer i posten til kundene dine. Alle setter pris på en liten gave, og hvis kundene bruker klistremerkene dine, er de med på å markedsføre firmaet ditt. Jo flere klistremerker du bestiller, desto billigere blir det per stykk. Skal du dele dem ut til kundene, lønner det seg altså å bestille mange samtidig. Små klistremerker er også perfekte å ha med på messer og utstillinger. Gi dem bort til besøkende, slik at de husker firmanavnet ditt dersom de trenger dine produkter eller tjenester i framtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *