Fredagsritualer

22/03/2013
Av

Les hva Høyrepolitiker Afshan Rafique, journalist Dang Trinh og programleder Noman Mubashir fyller sine fredager med.

Etter en lang uke, er stemningen ofte på topp når fredagen kommer. Enkelte har til og med faste fredagsritualer.

Tacomiddag

- Etter en hektisk og krevende uke for alle i familien prøver vi å gjøre noe avslappende sammen på fredagskveld. Ofte gjør vi det slik at barna mine og jeg forbereder en taco-middag, hvor barna får lov til å lage mat. Det er veldig stas. Så koser vi oss med en god film. Noen fredager inviterer vi andre familiemedlemmer som besteforeldre, tanter og onkler med sine barn. Alle tar med seg en matrett så det blir en “one-dish” party. Festen varer så lenge små og store holder ut, forklarer Afshan smilende.

Sushi og Borgen
- Fredag er den dagen i uken når jeg er i kjempegodt humør når jeg står opp. Det er lett å gå på jobb på fredager! Det blir ofte minst en vaffel på jobben siden fredag er vaffeldag.
Av og til blir det noen øl med venner eller kolleger etter jobb. Om ikke jeg har planer på ettermiddagen eller kvelden, så pleier jeg å bestille sushi. Mine favoritter er laks nigiri og tofurull, og så ligger jeg som et slakt på sofaen og ser på tv-serier. Nå for tiden er jeg helt hektet på den danske serien “Borgen”. Fantastisk serie!

Trening og sjokolade

NRK-programlederen Noman Mubashir er ikke sikker på om han har noen faste fredagsritualer, men forteller at han trener på fredagene

- Etter jobb prøver jeg ofte å trene og da har man ikke dårlig samvittighet når man kaster seg i sofaen og spiser sjokolade og ser på Gullrekka og sølvrekka. Med gullrekka og sølvrekka, mener Noman fredagsunderholdningen på NRK og selvsagt er det konkurrenten som har sølvrekka med  programmer som Senkveld, Idol etc.

KOMMENTER SAKEN
ANNONSE ↑....